Ladda hem sverigetaxiappen. Finns på Appstore och Google play. Lätt att använda och kan även kopplas till kontobokningar. Självklart kostnadsfri.

Miljö

Våra bilar rullar cirka 200.000 mil per år på våra vägar och vi vill göra vår del för att minska utsläppen. Som exempel på miljöförbättrande åtgärder kan nämnas, att de flesta bilar körs på miljövänlig diesel. Vi har idag ett flertal rena miljöbilar i fordonsparken, vår förhoppning är att enbart framföra miljöbilar. Vi använder miljöklassade däck i möjligaste mån. Våra fordon tvättas på stationer som använder miljövänliga lösningsmedel. Vi strävar även efter att inget fordon skall vara äldre än fem år. Våra chaufförer är medvetna om att en miljövänlig körstil även är den mest ekonomiska. En mjuk körstil är en förutsättning för en bekväm resa.

När det är dags för körning så skickas all information ut till närmstaste bil via GPRS som då får all information den behöver för att utföra uppdraget. Detta gör att det blir färre tomma mil som bilarna kör per år vilket minskar vår miljöpåverkan.